עוגת תפוחים

עוגת תפוחים

תבנית פיירקס בינונית
כ- 8-10 פרוסות

3-2 תפוחים מכל סוג
3 ביצים
2-3 שקיות ממתיק מלאכותי או סטיביה
1/3 כוס שמן קנולה
1/2 כוס קמח מלא תופח
1/2 כוס קמח לבן תופח
כמה טיפות תמצית וניל
תרסיס שמן לשימון התבנית

מחממים מראש תנור ל-175 מעלות.
מפרידים את החלמונים מהחלבונים.
קולפים את התפוחים, מגרענים וחותכים לפרוסות דקות.
מערבלים את החלמונים עד לקבלת מרקם קציפתי, מוסיפים ממתיק מלאכותי או סטיביה, מערבבים ומוסיפים בהדרגה את השמן והקמחים.
בכלי נפרד מקציפים את החלבונים עד לקבלת קצף חזק, מקפלים לתוך הקצף את שאר המרכיבים בעדינות. מוסיפים את התפוחים ומערבבים.
מרססים תבנית בתרסיס שמן, יוצקים לתוכה את הבלילה ואופים כ-20 דקות.


-דף זה אינו מיועד לאבחון, טיפול, ריפוי או מניעה כלשהי של מחלה
-התוצאות עשויות להשתנות וייתכן והתוצאות אינן מייצגות או עשויות להיות מדוייקות
-מידע זה אינו מהווה ייעוץ רפואי ואין להסתמך עליו ככה

לרכישה לפרטים
וויומיקס

    ×

    התקדמו לויוומיקס הדור הבא של הפרוביוטיקה

    רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ונחזור אליכם