תבנית פיירקס בינונית
כ- 8-10 פרוסות
3-2 תפוחים מכל סוג
3 ביצים
2-3 שקיות ממתיק מלאכותי או סטיביה
1/3 כוס שמן קנולה
1/2 כוס קמח מלא תופח
1/2 כוס קמח לבן תופח
כמה טיפות תמצית וניל
תרסיס שמן לשימון התבנית
מחממים מראש תנור ל-175 מעלות.
מפרידים את החלמונים מהחלבונים.
קולפים את התפוחים, מגרענים וחותכים לפרוסות דקות.
מערבלים את החלמונים עד לקבלת מרקם קציפתי, מוסיפים ממתיק מלאכותי או סטיביה, מערבבים ומוסיפים בהדרגה את השמן והקמחים.
בכלי נפרד מקציפים את החלבונים עד לקבלת קצף חזק, מקפלים לתוך הקצף את שאר המרכיבים בעדינות. מוסיפים את התפוחים ומערבבים.
מרססים תבנית בתרסיס שמן, יוצקים לתוכה את הבלילה ואופים כ-20 דקות.