כוסמת עם פטריות לאניני טעם

כוסמת עם פטריות

המתכון

3 כוסות כוסמת מבושלת
4-3  סלסילות פטריות לפי הטעם — שמפיניון (אפשר משומרים לחסוך בזמן)/יער/אנוקי/שימג'י
2  בצלים יבשים גדולים, קלופים
2  כפות שמן קנולה
2  כפות אבקת מרק פטריות
כוס מים
 1 גביע יוגורט טבעי (200 מ"ג), עד 3% שומן
ועלי מיקרו בייבי

קוצצים את הפטריות והבצל.
מחממים את השמן במחבת ומטגנים אותם קלות.
מוסיפים אבקת מרק ומים וממשיכים לבשל עד לקבלת מרקם סמיך.
מוסיפים את הכוסמת, מערבבים היטב ומסירים מהאש.

בהגשה מזליפים יוגורט מעל ומפזרים עלי מיקרו בייב

מי שלא אוכל מוצרי החלב – גם בלי יוגורט מאוד טעים.

-דף זה אינו מיועד לאבחון, טיפול, ריפוי או מניעה כלשהי של מחלה
-התוצאות עשויות להשתנות וייתכן והתוצאות אינן מייצגות או עשויות להיות מדוייקות
-מידע זה אינו מהווה ייעוץ רפואי ואין להסתמך עליו ככה

לרכישה לפרטים
וויומיקס

    ×

    התקדמו לויוומיקס הדור הבא של הפרוביוטיקה

    רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ונחזור אליכם